Sitemap | Zoeken | Contact  | English - Engels  

Hallo pinguin-liefhebbers,

Het feit dat u ook deze pagina bekijkt, kan eigenlijk maar twee dingen betekenen. Ofwel heeft het voorgaande u bevallen, ofwel bent u ook een pinguïn-liefhebber, en in beide gevallen nieuwsgierig naar de persoon die hier achtersteekt.

Mag ik me voorstellen:
M'n naam : Hedwig Reunes-Vanhaevre, (geboortejaar 1959) en gehuwd met een (gelukkig!) heel geduldige, niet jaloerse man Willy, die me de ruimte geeft om mijn liefde voor de pinguïns en fotografie te volgen, en me zelfs steunt hierin. Ook m'n drie kinderen leven mee (soms wel hoofdenschuddend), en zorgen zelfs voor uitbreiding van m'n kolonie. Eigenlijk is de ganse familie "natuur en dier minded".

Ik ben geboren en getogen in Wilrijk (bij Antwerpen), maar we hebben meer dan 15 jaar verbleven in Duitsland. (dit omdat m'n man als beroepsmilitair gestationeerd was in Lüdenscheid en later in Köln). In augustus 2003 zijn we dan terug verhuisd naar België, nl. naar Kortenberg, dit in het kader van de terugtrekking van het leger uit Duitsland.

Hoe alles begon : Toen ik in verwachting was van m'n jongste zoon, en tegelijkertijd m'n dochter leerde lopen, waggelden we beiden door het huis als echte pinguïns. Dit was zo komisch, dat de interesse geboren was, en hoe meer ik over die trouwe, zo speciale en bewonderenswaardige kleine kereltjes leerde, hoe groter de liefde werd.

Daar ik steeds wil bijleren over HTML, CSS, Java enz..., zijn ideëen en suggesties ter verbetering van deze website steeds welkom.

Natuurlijk wordt ook alle informatie over en hebbedingetjes ivm pinguïns met open armen ontvangen. Geïnteresseerden die informatie/spullen willen ruilen kunnen me altijd bereiken via contact
© Pinguins info  |   2000-2021